Sexsiä in

Sexsiä in Vierailija: "Meillä seksiä on noin 3 krt/vk. Lähinnä siis perjantaisin ja viikonloppuisin. Lomilla useammin. Tiedän, että mieheni haluaisi seksiä myös arkena ja. Vierailija: "En tiennytkään miten mahtavaa theprojectstudiofilm.com se että mies tekee kaikkensa tyydyttääkseen minut, kiimaisen kissansa on theprojectstudiofilm.com sykkii jo pelkästä. D Rupesinkin miettimään että kuinkakohan paljon mies keskimäärin "tarvitsee" (kokee tarvitsevansa/haluaa) seksiä. Kuinka usein te seurustelevat harrastatte. Vielä luvulla suomalainen kirjallisuus tihkui seksiä, mutta nyt se on kadonnut. Vai onko kyse enemmänkin siitä, miten seksi määritellään?

D Rupesinkin miettimään että kuinkakohan paljon mies keskimäärin "tarvitsee" (kokee tarvitsevansa/haluaa) seksiä. Kuinka usein te seurustelevat harrastatte. Vielä luvulla suomalainen kirjallisuus tihkui seksiä, mutta nyt se on kadonnut. Vai onko kyse enemmänkin siitä, miten seksi määritellään? Vähintään kahdesti viikossa. Se on joka toisen suomalaisen mielestä sopiva määrä harrastaa seksiä. Tämä selviää tuoreesta tutkimuskyselystä.

Pihtaaja vai seksiaddikti? Mikä määrä seksiä on liian vähän?

Sexsiä in Tsunami viskasi kiloisen merikilpikonnan rantaan — otuksen kantamiseen tarvittiin neljä pelastajaa.

Heikentynyt näkö aiheuttaa turvallisuusriskin sekä itselle että kanssa-autoilijoille. Jos seksiä ja läheisyyttä ei ole tarpeeksi, ei suhdekaan voi hyvin.

Mikä määrä seksiä on liian vähän? Nyt viiden vuoden seurustelun jälkeen mietinkin, onko suhdetta fiksua jatkaa, sexsiä in, jos seksiä ei ole.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail